За нас


За нас

Защо STEK?

Гаранцията за нашите продукти освен високо качество продължава до 10 години!

Издръжливост

Защитава фабричната боя на автомобила в продължение на години.

Защита

Защитните фолиа защитават автомобила от камъчета и физич ески въздействия.

Лесно измиване

Без видими петна, водоотблъскващо и замърсяване на структурата на фолиото.

Високоефективно

Без драскотини с нанотехнология и UV защита гарантиращи силен блясък.

Кои са STEK?

STEK Automotive е утвърдена и високо уважавана компания в автомобилната индустрия, специализирана в разработването и производството на иновативни продукти и решения за защита и подобрение на автомобилите. Стремежът им към качество и иновации ги прави предпочитан избор за автолюбители, автосервизи и дилъри по света.

Основни характеристики и продукти на STEK Automotive включват:

1. Защитни фолиа за автомобили: STEK произвежда висококачествени фолия за покриване на автомобилните повърхности, предпазвайки ги от драскотини, корозия, ултравиолетови лъчи и други вредни фактори.

2. Автоаксесоари и опции за подобрение: Компанията предлага широка гама от автоаксесоари, които се използват за подобряване на външния вид, функционалността и комфорта на автомобилите.

3. Технологични иновации: STEK Automotive иновира постоянно, предлагайки новаторски продукти, които отговарят на съвременните нужди на автосвета.

С дългогодишен опит и ангажимент към качеството, STEK Automotive се превърна в доверен партньор за автомобилни ентусиасти, професионалисти и фирми в индустрията. Техните продукти са известни със здравината и ефективността си, като помагат на автомобилите да запазят своята стойност и външен вид с течение на времето.

Ние от КМД Трейдинг ООД сме вашият надежден и официален представител на STEK Automotive в България!

Ние с гордост представяме висококачествени продукти и иновативни решения от STEK Automotive, водещата марка в областта на автомобилната индустрия. Нашата мисия е да предоставим на клиентите си най-добрите продукти и услуги, които ще им помогнат да поддържат и подобрят своите автомобили. Ангажирани сме с качествено обслужване на клиентите и предлагаме индивидуален подход към всеки проект. Независимо дали сте автосервиз, дилър или страстен автомобилен ентусиаст, КМД Трейдинг ООД е вашето надеждно партньорство за автомобилни иновации и качество.

Свържете се с нас днес и разберете как можем да ви помогнем да подобрите и опазите вашия автомобил.

Благодарим ви, че избрахте КМД Трейдинг ООД - вашата връзка с върховните решения в автомобилната индустрия.

Полезна информация

Помощна информация

Инсталатори

в страната

Научи повече